Varumärke

Dolce & Gabbana The One


Att välja ett varumärke som jag tycker utrycker min personlighet är ganska svårt. Men jag har valt Dolca & Gabbana - The one. Det har jag gjort för att det är en perfym jag tycker luktar gott och jag använder den ofta. Det är då den som är min favorit och den blir som en del av mig. Jag kombinerar lätt personer med en viss doft. Dolce & Gabbana - the one är en perfym jag kan handla utan att bli besviken på den. Jag vet hur den luktar, vad den kostar och jag vet hur länge den varar.  

Det negativa är att den är ganska dyr och eftersom det är en perfym jag inte vill vara utan en längre tid blir det ganska dyrt i längden. En kostar ungefär 600 kronor men den varar också väldigt länge så man behöver inte köpa ny så ofta. Tillskillnad från andra där man kanske måste köpa en ny varje månad. Ett annat problem att det finns personer som är allergiska och får då besvär.


Samhälle B

Uppgiften idag handlar om fildelning. Är det rätt eller fel? Det finns som två sidor av det mesta, även detta.

Fel?
Fel kan ju vara att man för det gratis vilket gör att de som producerar produktent inte får några pengar, iallafall inga större summor. Men samtidigt brukar inte en artist tjäna så mycket på sina skivor utan på sina spelningar.

Rätt?
För personen som laddar ner det kan göra tex en cd som innehåller vad den vill ha. För oftast gillar man inte alla låtar på en skiva. därför kanske man skulle behöva köpa väldigt många skivor bara för att få de låtar man vill ha. För att lägga på tex mobilen är det lättare om man har det direkt på datan.


Snö? Jul?

Jaha ja? Sitter på sista lektionen nu och kollar ut på en vit stad! Skönt att vi slutar snart men kan inte snön sluta så jag slipper se ut som värsta snögubben när jag kommer hem? Någon sa till mig att det skulle bli varmare nu men vet inte om jag tycker att det blir varmt av snö. Snön är nog det riktiga tecknet på att sommaren är över och att julen närmar sig. Okej, Snö är inte bara kallt och jobbigt. Det kan vara ganska mysigt också. Sålänge jag är inne vid brasan och det är ute (A) Men nu är det typ värsta snästormen och jag måste ut sen :S  Men det värsta med snö, verkligen det värsta! är när det börjar smällta! Slask överallt!!

Okej, men nu närmar julen sig. Mysigt värre! Men sen är de julstres innan. Vad ska man köpa? Får ut och leta med Sara så man inte är ute i sista minuten! Okej detta säger jag varje år och ändå handlar jag dagen innan :P

Fantasi?

Efter att ha läst en klasskamrats blogg har jag insett att han har svårt med att komma på saker att skriva om. Enligt han och Stefan har han dålig fantasi. Men hur kan man ha dålig fantasi? Alla kan väll fantisera? Det är nog det lättaste egentligen. Menar du kan ha hur stor fantasi som helst? Man kommer ju bara på en massa saker, med eller utan mening? Dèssutom kan ingen säga att det är rätt och fel så man behöver ju inte tänka så mycket på det när man skriver. Så det är bara till att skriva. Det han isåfall har svårt med är inte fantasin utan hur han ska få det från huvudet till pappret. Det är något han isåfall ska träna på... 

RSS 2.0